Storingen bij VoIP providers

Elke provider heeft wel eens een storing, van klein tot groot. Hier onder vind je een lijst met bekende VoIP providers en hun contact gegevens. Ook hebben we links geplaatst naar de “allestoringen.nl” pagina.

Heb je een voip telefonie storing?

Het kan zijn dat je provider een storing heeft, maar het kan ook zijn dat er in je interne netwerk iets niet goed geregeld is. Check voordat je je provider contacteert of alles binnen je netwerk functioneert.

Cbizz

Cbizz levert glasvezel internet en telefonie aan bedrijven. 

storingen cbizz

contact cbizz

CheapConnect

CheapConnect biedt als Prepaid VoIP provider telecomoplossingen voor particulieren en bedrijven.

storingen cheapconnect

contact cbizz

Esprit Telecom

Esprit Telecom levert telecomdiensten aan bedrijven. Esprit Telecom biedt onder meer vaste telefonie, internettelefonie, mobiele telefonie, internettoegang, bedrijfsnetwerken en hosting van websites, servers en backups.

storingen esprit telecom

contact esprit telecom

FIBER

Fiber levert internet, televisie en telefoon via glasvezel. Fiber maakt gebruik van het glasvezelnet van KPN-dochter Reggefiber. De televisie- en radiozenders worden verzorgd door Glashart Media. Fiber stond vroeger bekend als Fype.

storingen FIBER

contact FIBER

infopact

Infopact biedt internet en telefonie voor de zakelijke markt.

storingen infopact

contact FIBER

redworks b.v.

Redworks is een VoIP provider met zakelijke VoIP abonnementen en zakelijke mobiele abonnementen voor ZZPers, MKB en groot zakelijk en zelfs overheidsinstanties. Zij leveren een kwalitatief hoogwaardig product, tegen een zeer scherpe prijs. Ze beschikken over een eigen, geografisch redundant netwerk en een carrier-grade platform. Daarmee bent u verzekert dat u kiest voor kwaliteit en zekerheid.

storingen redworks b.v.

contact redworks b.v.

signet

Signet biedt internet, telefoon, hosting en andere diensten voor bedrijven.

storingen signet

contact signet

solcon

Solcon levert internet, televisie, telefoon en webmail via ADSL en glasvezel. Solcon werkt vanuit een Christelijke levensvisie, wat onder andere inhoudt dat de provider toegang tot websites met pornografische of haatzaaiende inhoud blokkeert. Solcon levert ook hosting voor websites. Solcon maakt voor glasvezel gebruik van het netwerk van KPN-dochter Reggefiber. Televisie en radio worden verzorgd door Glashart Media.

storingen solcon

contact solcon

voipmobiel

VoIPmobiel biedt telefoniediensten voor vast en mobiel bellen voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast is VoIPmobiel ook internet provider voor ADSL en glasvezel.

storingen voipmobiel

contact signet